Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ’DE YAZ OKULLARI BAŞLIYOR!

Körfez Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen "Yaz Spor Okulları" sezonu açılıyor. Spor Akademilerinde 3400 çocuğun katıldığını açıklayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Okullarımıza 10 bin başvuru olsa 10 bin çocuğumuza hizmet veririz,” dedi.

 18 Temmuz’da Hizmet Vermeye Başlayacak

Körfez Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak, yaz tatillerini verimli ve aktif geçirmelerini sağlamak için her yaz düzenlediği Yaz Spor Okulları Ramazan ayından sonra 18 Temmuz’da hizmet vermeye başlayacak. Körfez Belediyesi Spor Biriminden yapılacak kayıtlar ve detaylar için vatandaşların 500 00 50 numaralı çağrı merkezini aramaları yeterli olacak.

Spor Akademileri Minik Öğrencilerin Vazgeçilmez Durağı Olacak

Okulların kapanmasının arından aileler, çocuklarının fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için yaz okullarına yönelmeye başladı. Çocukların ilgi alanına göre seçilen aktiviteler sosyalleşmeye katkı sağlarken, aynı zamanda evde oturup bilgisayar başında zaman geçirmelerine de engel oluyor. Spor aktiviteleri zorlayıcı bir etkinlik olmadığı için çocuğu bunaltmayacağı gibi, ilerleyen yaşlarda özgüven kazanmasına katkı sağlayacaktır.

Eğitim öğretim yılının sonuna gelmesiyle birlikte, öğrencilerin yaz aylarını iyi değerlendirebilmesi için Körfez Belediyesi bütün imkanlarını seferber etmiş durumda. Bünyesinde kurduğu ve 3400 çocuğa ev sahipliği yapan Körfez Belediyesi Spor Akademileri bu yaz aylarında minik öğrencilerin vazgeçilmez durağı olacak.

Her Branşta Eğitim İmkânı

Körfez Belediyesi tarafından açılan Spor Akademileri, toplamda 3200 çocuğa kötü alışkanlıkların olmadığı, arkadaşlık, takım ruhu gibi duyguları kazandırmaya devam ediyor. Kentte faaliyet gösteren Spor Akademileri, basketbol, futbol, voleybol, güreş ve kick boks gibi spor dallarını da bünyesinde barındırarak hizmet veriyor. Spor Akademisi ve Futbol Akademisi ile ilgili hakkında bilgi almak isteyenler ayrıca 0262 527 15 66 numaralı telefondan da yetkililerle iletişime geçerek bilgi alabilirler.

Körfez’i Spor Tesisleri İle Donatıyoruz

Spor okullarında çocukların yaz aylarında zamanlarını sporla en güzel şekilde değerlendirebileceklerini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran şunları söyledi:

"İlçemizi Spor Tesisleri ile donatıyoruz. Şu ana kadar ilçemize 2 yeni spor tesisi kazandırdık. Bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız bu güzel tesislerde uzman antrenörlerden eğitimleri alıyor. Sporla meşgul olan çocuklarımız sokağın olumsuz etkilerinden de uzak kalacaklar.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu