Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ DEVLET HASTANESİ, PALYATİF BAKIM MERKEZİ ODASI RUHSATINI ALDI

KÖRFEZ DEVLET HASTANESİ, PALYATİF BAKIM MERKEZİ ODASI RUHSATINI ALDI

 Körfez Tütünçiftlik Yavuz sultan selim Mahallesi’nde yer alan Körfez Devlet Hastanesi, bir ay sonra resmi açılışı yapılacak olan Palyatif Bakım Merkezi Odası ruhsatını aldı. Palyatif Bakım Merkezi’nde 10 adet yatak bulunacak. Önemli bir birimin Körfez Devlet Hastanesi'nde açılmış olması, Körfez için büyük bir kazanç olarak değerlendirildi.

Körfez Devlet Hastanesi, yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini artıran ve başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek, etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesini veya giderilmesini arttıran Palyatif Bakım Merkezi’nin ruhsatını aldı. Körfez Devlet  hastanede düzenlenen ruhsat verme törenine Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Körfez Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Fatih Güneş, Tıbbi Hizmetler Başkanı Onursal Varlık ve hastane personeli katıldı. Palyatif Bakım Merkezi’nin ruhsatını Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Baş Hekim Fatih Güneş’e teslim etti. 

Palyatif Bakım Merkezi’nin resmi açılışı ise önümüzdeki ay içerisinde yapılacak. Körfez Devlet Hastanesi’ne 10 adet açılacak olan yatak sayısıyla birlikte ilimizde toplam 69 yataklı palyatif bakım merkezleri bulunacak. Körfez Devlet Hastanesi palyatif bakım merkezinde Palyatif Bakım Merkezi Sorumlusu Okan Dursun, Sorumlu Hemşire Benek Ballı ile birlikte 5 hemşire hizmet verecek. Hastane Başhekimi Fatih Güneş'te, böyle bir hizmet biriminin Körfez'de açılmasının büyük bir imkan olduğunu ve herkese hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
96 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı