Kategoriler

Meydan

KARAOSMANOĞLU'DAN KADİR GECESİ MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

 Mübarek Ramazan ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde Kur’an-ı Kerim’de övülen en önemli tarihlerden birisi olan Kadir Gecesi bütün İslâm dünyasında, yurdumuzda ve Kocaeli’mizde huşu içerisinde idrak ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve bütün İslâm Dünyası’nın Kadir Gecesi’ni kutladı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajında, "Kadir gecesi Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir. Kadir Gecesini idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen büyük bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olduğu dile getirilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki bütün inananlar, bu mübarek ayın ve bu gecenin hatırına yetimler, öksüzler ve ihtiyaç sahipleri için hayır yarışı içinde olurlar.

Bu gece dualarımızda aynı zamanda Filistin’de, Suriye’de, Türkmen Dağı’nda, Kerkük’te, Yemen’de, Libya’da, Kırım’da, Karabağ’da, Doğu Türkistan’da, Arakan’da ve dünyanın dört bir yanında zulüm gören kardeşlerimizi de unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek hemşehrilerimin ve İslâm dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
136 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi