Kategoriler

Meydan

Körfez Protokolü Asker ve Polisleri Unutmadı

Körfezli protokol üyeleri Körfez Emniyet Müdürlüğü ve Körfez Jandarma Komutanlığına bir takım ziyaret gerçekleştirerek görevli personel ve askerlerle bayramlaştı.

Gerçekleşen Kent Bayramlaşmasının ardından Körfezli protokol üyeleri kentte görev yapan asker ve polislerle bir araya geldi. İlk olarak Körfez Tütünçiftlik Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden protokol üyeleri polisler ile birlikte sıcak ve samimi bir şekilde sohbet etti. Ülkemizin güvenliğini koruyan polis teşkilatına teşekkür eden protokol üyeleri daha sonra Körfez İlçe Jandarma Komutanlığına hareket ettiler.

Ailelerinden kilometrelerce uzakta vatani görevlerini yapan askerlerle bir araya gelen Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Garnizon Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan askerlerin tek tek memleketlerini ve şafaklarını sorarak, hayırlı tezkereler dilediler.

Allah Sizlerden Razı Olsun

Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı konuşmada, "Değerli kardeşlerim, hepinizin mübarek bayramını kutluyorum. Allah sağlık ve afiyet içinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, sevdiklerinizle beraber olmamızı nasip etsin. Vatanımız ve milletimiz için ülkemizin bu cennet köşesinde yaptığınız fedakarca çalışmalarınızdan dolayı Allah sizlerden razı olsun. Bizlerden ailelerinize de selam söyleyin ve bayramlarını kutladığımızı iletin lütfen" ifadelerinde bulundu.

Huzurumuzun Kaynağı Asker ve Polislerimizdir

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise ülkenin güvenliği için zor şartlara rağmen cansiparane görev yapan tüm askerlere minnettar olduklarını belirtti. “Bizler evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak, bayramları huzur içinde kutlayabiliyorsak bu siz asker ve polislerimizin sayesindedir” diyen Kaymakam Can, Mehmetçiklerin büyük bir fedakarlık örneği gösterdiklerini ifade etti. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
GAZ PEDALI TAKILI KALAN OTOMOBİL, BEBEK ARABASINA ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ BEBEK AĞIR YARALANDI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ŞAHIS: "SEVKİYAT KARŞILIĞINDA 550 BİN TL VERİLECEĞİ SÖYLENDİ"