Kategoriler

Meydan

CAHİT ELGİNKAN ANADOLU LİSESİ PRAG’TA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi Uluslararası Halkoyunları Festivali’ne katılmak üzere Çek Cumhuriyeti’ne gitti

  

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da 14-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası halkoyunları festivalinde ülkemizi temsil edecek. 2 senedir ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eden Cahit Elginkan Anadolu Lisesi halkoyunları ekibi bu sene de Kocaeli’ye başarı ile dönmeyi hedefliyor.

 

PRAG’A ULAŞTILAR

Kocaeli’de spor faaliyetlerinde gösterdiği başarılar ile dikkat çeken Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, uluslararası bir etkinlikte boy gösterecek. Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılacak uluslararası halk oyunları festivaline Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi de katılacak. Bu kapsamda Antrenör İlker Yar eğitmenliğinde ülkemizi temsil edecek Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Folklör ekibi, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a vardı.

 

ULUSLARARASI FESTİVAL

Uluslararası festivale Sırbistan, Romanya, Hırvatistan, İtalya, Fransa, İspanya, Rusya ve Hindistan gibi ülkeler de katılacak. Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Erin geçen yıl olduğu gibi bu yılda hem okulu hem de Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ GÖRECEKLER

Kafilede Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan ERİN ve Müdür Yardımcısı Mehmet Avcı da bulunuyor. Halkoyunları kafilesi ayrıca Prag dışında Budapeşte, Viyana, Venedik, Belgrad, Üsküp ve Selanik konaklayarak tarihi ve turistik yerleri görme imkanı bulacaklar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi