Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN HAYVAN PAZARI ALANINI İNCELEDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe bölgesine kurulacak olan modern hayvan pazarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 KÖRFEZ’E MODERN HAYVAN PAZARI

Körfez Belediyesi, İlimtepe bölgesinde 25-30 dönüm arazi üzerine halkın talep ve istekleri doğrultusunda modern bir hayvan pazarı inşa edecek. Bu bağlamda, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hayvan pazarı alanının kurulacağı bölgeyi yetkililer ile birlikte gezerek, incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili Başkan Baran, “ Hayvan pazarımızı ilimtepe bölgemize taşıyoruz. Yaklaşık 30 dönümlük bir alan üzerinde, en az 250 çadırın kurulabileceği kurban pazarı alanımız Körfezimize hayırlı olsun. Kentimizin geleceğini planlama anlamında, daha önce özelikle yavuz sultan selim mahallesinde toki bölgesinde kurban pazarı alanımız çevreye rahatsızlık verdiği için yeni kurban pazarı alanımızı ilimtepe bölgemize taşıdık. Halkımızın bu doğrultuda büyük bir talebi vardı. Hayvan pazarımızı bu alana yapmamızın ve vatandaşımız tarafından beğeniyle karşılanması bizi son derece mutlu etmektedir. Körfezimize, halkımıza hayırlı olsun inşallah “ dedi.

Kurbanlık Satışları Yeni Hayvan Pazarında Yapılacak

Eski hayvan pazarının şehirle bütünleşmiş konumu, hayvan pazarının çevresinde yerleşimin yoğunlaşmasından dolayı, yavuz sultan selim mahallesi toki mevkiinde geçmişte kurulan hayvan pazarı iptal edilerek, İlimtepe bölgesinde modern yerine taşınıyor. Yaptığı her proje de göz dolduran Körfez Belediyesi, hayata geçireceği 25-30 dönüm üzerine kurulacak olan canlı hayvan pazarı ile güvenilir, temiz, sağlıklı bir şekilde kurbanlık satışlarının yapılmasına olanak sağlayacak. Temizliğe, hijyene önem veren Körfez Belediyesi, en az 250 çadırın kurulabileceği hayvan pazarının faaliyete geçmesi ile satış yapacak ve alım yapacak olan vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor