Kategoriler

Meydan

ALLAK: DARBECİLER HEZİMETE UĞRADI

KOTSİAD yönetimi adına yaşanan darbe girişimi sonrasında bir açıklama yayınlayan Başkan Mehmet Allak, “Bu kalkışmayı gerçekleştirenler milletin karşısında hezimete uğramıştır. Ülkemizin demokrasisi artık daha da gelişecektir” dedi

 Kurulduğu günden bu yana kentin önemli sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başaran Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, yaptıkları yazılı bir açıklama ile 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişimine sert tepki gösterdi. Konu hakkında yönetimi adına bir açıklama yapan ve darbe kalkışmasını kınayan dernek başkanı Mehmet Allak, bundan sonraki süreçte ülkenin demokrasisinin daha da gelişmesini beklediklerini dile getirdi.

 

“HEZİMETE UĞRADILAR”

Darbeyi gerçekleştiren kişilerin halkı ateş açacak kadar alçaldığını kaydeden Allak, “Vatandaşımıza, emniyet güçlerimize ve askerimize kurşun sıkacak kadar alçalan, yaptıkları darbe girişimi ile hükümetimizi ve demokrasimizi yıkma hayalini kuranlar, ülkemizin her köşesinde ideolojilerini, etnik kimliklerini, kızgınlıklarını, kırgınlıklarını, farklılıklarını bir kenara atıp devletine sahip çıkan milletimiz karşısında büyük bir hezimete uğramıştır” dedi.

 

“MİLLETİN YANINDAYIZ”

Allak, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Ülkemize yönelik bu menfur ve alçak saldırı sonucunda hayatlarını feda eden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza kaderin üstünde kaderi inşa eden Allah'tan rahmet, tüm yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. KOTSİAD olarak demokrasini devletimizin ve milletimizin yanındayız.”

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi