Kategoriler

Meydan

YASİN SÖNMEZ 3.KEZ BAŞKAN

Kocaeli Taşköprülüler Derneği olağan Genel Kurulu kalabalık katılımla gerçekleşti. Yapına kongrede, 2 dönemdir Dernek Başkanı olan Yasin Sönmez, 3. Kez oy birliği ile seçildi.

 Kocaeli Taşköprülüler Derneği olağan Genel Kurulu kalabalık katılımla gerçekleşti. Yapına kongrede, 2 dönemdir Dernek Başkanı olan Yasin Sönmez, 3. Kez oy birliği ile seçildi.

Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nin Yeni Yalı Mahallesi’ndeki binasında yapılan kongreye, derneğin yönetimi, üyeler, kadın ve gençlik kolları yönetimleri katıldılar. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra söz alan Yasin sönmez, derneğin faaliyetleri ve hedefleri hakkında açıklama yaptı. Sönmez konuşmasında, ‘’Daha iyi çalışmalar ve başarı için dernek üyelerinin de daha aktif olmasını ve destek vermesini bekliyoruz. Taşköprümüzün kulübü olan Taşköprü Birlikspor bu sezon 1. Küme’de mücadele edecek. 11 y6aşından 18 yaşına kadar tüm gençlerimizi kulübümüzün alt yapısına bekliyoruz. 2012 yılında kurulan derneğimizin çok güzel hizmetleri oldu. Düzenlenen iftar, aşure, turnuvalar, burs, muhtaç ailelere yardım, kültür gezileri, köy okul ve camilerine yardımlar, kan bankası kurulması ve benzeri çalışmaları kamuoyundan da takip ettiniz. Teşkilatlanma ve etkin çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi. Kongrede, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da faaliyetlerini anlattılar.

Faaliyet raporu oylanmasından sonra Yasin Sönmez başkanlığındaki yeni liste oylandı ve oy birliği ile seçildi. Yapılan oylama ile Yasin Sönmez 3. Dönem için seçilmiş ve görev almış oldu. Kongrenin finalinde katılan üye ve konuklara mancarlı pide ikramı yapıldı.

Oy birliği ile seçilen listede şu isimler yer aldı: Yönetim Kururlu: Yasin Sönmez, Feyzi Ergün, Muhammed Yasin Kabadayıoğlu, Cemil Efe, Eray Selim Şener, Fahri Güler, Kadir Sarı, Ersoy Sarıbaş, İsmail Gür, ALİ Kemal Şirin, Yenal Aldırmaz, İbrahim Işık, Mete Kayar.

Denetleme Kurulu: İbrahim Yanar, Sefa Bağım, Seyfi Aydıner.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu