Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ'DE EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

2016-2017 Eğitim öğretim yılı açılışı Belediye Başkanı İsmail Baran’ında katıldığı bir törenle Tüpraş İlköğretim okulunda gerçekleştirildi.

 Tüpraş İlköğretim okulundaki açılış programına İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Okul Müdürleri öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal marşı ile başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti.

Başkan Baran, “Çocuklarımız Nadide Birer Çiçektir”

Belediye Başkanı İsmail Baran, “Aziz milletimizin bize hediye ettiği özgür günlerin coşkusuyla yeni eğitim-öğretim dönemimizi açıyoruz. Bugün 19 Eylül aynı zamanda Gaziler Günü. Malazgirt’ten bugüne kadar bu millet bu coğrafyada çok büyük acılar ve sıkıntılar çekti. Allah’a hamdolsun ki 15 Temmuzda yiğit öğretmenlerimizin yetiştirdiği vatansever milletimiz doğudan batıya, kuzeyden güneye her noktada hainlerin karşısına çıktı. 15 Temmuz olayları gösterdi ki bu millet asla özgürlüğünden ödün vermeyen bir millettir.” İfadelerini kullandı.

Başkan Baran konuşmasında eğitimcilere de mesajlar verdi. Sevgili eğitimciler, nadide birer çiçek olan yavrularımızı en iyi şekilde yetiştireceğinize olan inancım tamdır. Sizleri bu kutsal görevinizden dolayı tebrik ediyor, en kalbi duygularımla selamlıyorum.” Dedi.

Can, “Eğitim Olmazsa Olmazlarımızdandır”

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise, “İnsanı diğer canlılardan ayıran en belirgin özelliği aklı ve zekâsıdır. Aklı bilgilerle zenginleştiren ise okuldur. Çünkü okul bir eğitim yuvasıdır. Eğitime önem vermek, eğitimi olmazsa olmazların arasına almak ise çağdaş toplum olmanın en temel özelliklerinden birisidir” diyerek yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Belediye Başkanı İsmail Baran, Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan daha sonra, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi. Başkan Baran, konuşmasının ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu