Kategoriler

Meydan

KÖKEN'İN HAFTA SONU MESAİSİ YOĞUN GEÇTİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hafta sonu mesaisini yoğun geçirdi. Kandıra’nın genç ve dinamik Başkanı Ünal Köken eşi Elif Köken’le birlikte katıldığı sünnet ve düğün cemiyetlerinde hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

 Başkan Ünal Köken, hafta içi yoğun programlarıyla  mesaisini harcarken, hafta sonu düğün törenlerine katılarak zamanını halkla iç içe geçirmeye devam ediyor. Kandıra’nın daha iyi hizmet alabilmesi için gecenin ilerleyen saatlerine kadar mesaisini harcayan Başkan Köken, başarılı çalışmalara imza atma sırrını da azim ve kararlılık olarak gösterdi. Hemşehrilerimizin her daim  yanında olacağız sözüyle yola çıkan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hafta içi ve hafta sonu yoğun iş temposuyla bu sözünü  yerine getiriyor. Bu hafta sonu 9 düğün törenine katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençlerimizin en güzel günlerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.


Başkan Ünal Köken: “ Ömrüm Yettikçe Kandıra’lı Hemşehrilerimin Yanında Olacağım”

“Ben bu ilçenin  evladıyım. Sizin içinizden biriyim. Dün sizin aranızdaydım. Bugün de aranızdayım. Ömrüm yettikçe Kandıralı hemşehrilerimin yanında olmaya devam edeceğim edeceğim diyen Başkan Köken, gençlere evliliğin hayat boyu devam etmesi için bir de nasihatte bulundu. Saygının ve sevginin olduğu bir evliliğin  hayat boyu huzur ve bereket getirdiğini belirten Başkan’ı dikkatle dinleyen çiçeği burnunda genç çiftler, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Köken’e teşekkürlerini iletti.

Katıldığı tüm cemiyetlerde çiftlerin aileleri ve vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın ilçeler arasında hak ettiği konumda yer alması için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu