Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ' DE PARKLAR MODERN HALE GETİRİLİYOR.

Yeşil alan ve park yatırımlarıyla Körfez’i yaşanılabilir bir kent haline getiren Körfez Belediyesi, kentlilerin rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için mevcut parkların bakımlarının yanı sıra kente yeni yaşam alanları kazandırıyor.

 Körfez Belediyesi yaptığı projeler ile kentin vizyonunu değiştirmeye devam ediyor. Bir yandan yeşil alan projelerini, diğer yandan yeni parkların yapımını sürdüren Körfez Belediyesi öte yandan da yılların yorgunluğunu taşıyan parkları yeniden düzenleyerek kullanıma sunuyor. Özellikle kent merkezindeki küçücük boş yerlerin bile yeşil alana dönüştürülerek halkın ortak kullanımına sunulması konusunda büyük gayret sarf eden Körfez Belediyesi bu konuda büyük taktir topluyor.

Vatandaşların Uğrak Yeri Olacak

Kent genelinde yaptığı milyonlarca liralık yatırımla Körfezlilerin rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalışan Körfez Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi mahallelerde de yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler İşleri Müdürlüğü tarafından Mimarsinan Mahallesi Denizciler Caddesinde bulunan parkın bakım ve onarımı gerçekleştiriyor. Parkı tamamen bölge halkının kullanılacağı şekilde tasarlayan Körfez Belediyesi, parkın içerisine oyun grupları, kamelyalar, aydınlatma, sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi yapacak.

Kısa Bir Süre İçerisinde Tamamlanacak

Parkın yapımı için hummalı çalışmalar gerçekleştiren belediye ekipleri, parkı kısa bir süre içerisinde bitirerek bölge halkının hizmetine açacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
156 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi