Kategoriler

Meydan

ATALAR VE HACI OSMAN MAHALLESİ YENİLENMELİ

Körfez’de inşaat ve temizlik, ilaçlama işleri yapan Akgüler Group adlı şirketin sahibi olan Fahri Güler, belediyeler tarafından 2017 yılı için eski binaların yenilenmesi çalışmalarının düşünüldüğünü hatırlatarak, ‘’yaşam alanlarının eski bina görüntülerinden kurtarılması için başlatılacak yenileme çalışmalarında, buna niyetli olan halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye hazırız. Eski binayı alıp, yerine sıfır anahtar teslim binalar teslim ediyoruz’’ dedi.

Fırsatı değerlendirin

Fahri Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla bankaların kredi faizlerini önemli ölçüde düşürdüğünü de hatırlatarak, ‘’Firma olarak binasını yenilemek isteyen halkımıza her türlü yardım ve desteğe hazırız. Anlaşmalı olduğumuz bankalarla çok iyi şartlar altında gereken krediyi temin ediyor, eski binanınız alıp, yerine yenisini bedeli karşılığı, ya da anlaşma sonucu kat karşılığı yapıp, teslim ediyoruz. Körfez’in, yarımca Atalar, Hacı Osman, Güney Mahalleleri eski binalarla dolu. Kentin güzel görünümü için bu binaların yenilenmesi gerekiyor’’ dedi.

Enerji belgesi şart olacak

Fahri Güler, binalarda 2017 tarihi itibariyle enerji belgesi uygulamasının da başlayacağını hatırlatarak, ‘’Bina sahipleri bir an önce kışa girmeden dış cephe giydirmelerini de tamamlamalılar. 2017 yılında bu belgeler istenecek. Şu anda fiyatlar uygun iken, bina sahiplerini yalıtımlarını yapmaya davet ediyoruz. Bu konuda da kendilerine yardıma hazırız’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
314 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor