Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ' E PERU'DAN BRONZ MADALYA

Körfez’in, Taek-Wondo’da da gururu haline gelen Şevval Yarar, Peru’da düzenlenen dünya şampiyonasında güçlü rakipleri arasında üçüncü olarak, bir gurur daha yaşattı.


Peru’nun Başkenti Lima’da yapılan, 10. Dünya Taek-Wondo Pomsee Şampiyonası’nda, yıldız bayanlarda Körfez’den Şevval Yarar katıldı. Yapılan tekli müsabakada, güçlü rakipleri Koreli ve Çinli  yarışmacılara karşı yarışan Şevval Yarar, başarılı bir gösteriden sonra az bir puan farkı ile 3. oldu. Zorlu şampiyonadan başarıyla çıkan Şevval Yarar, gösterdiği başarıyla Dünya 3. Olarak ülkemize ve Kocaeli’ne Bronz madalyayı getirdi.

Şampiyonaya, 55 ülkeden 760 sporcu katıldı ve ülkemiz ilk günde 2 altın, 2 bronz madalya aldı. Şampiyona, 2 gün daha devam edecek ve gurupların senkronize gösterileri ile sürecek. Şevval  Yarar, bu dalda da bir kez daha gurupla birlikte müsabakaya çıkacak.
18 - 30 Yaş İkili Takım kategorsinde Habip Okcu - Elif Aybüke Yılmaz'dan oluşan takımımız bronz madalya kazanıp Dünya Üçüncüsü olarak kürsüde yer aldılar.
51 - 60 Yaş Erkek kategorisinde Mustafa Yılmaz ve 12 - 17 Yaş Free Style İkili Takım kategorisinde Ramazan Aydın - Buse Nur Sevük'den oluşan takımımız Dünya Şampiyonluğunu elde ederek altın madalya kazandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu