Kategoriler

Meydan

DURAK İHALESİ TAKSİCİLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ

Kocaeli’nin Körfez İlçesi’nde, Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan Körfez Devlet Hastanesi önündeki taksi durağı, taksicileri karşı karşıya getirdi.


Hastane Taksi Durağına, yaklaşık 1 yıl önce kapalı prefabrik durak yapıldı ve hizmet verilmeye başladı. Ancak, 1 ay önce durak ihaleye çıktı ve 4 taksi durağı için yer verildi. Taksiciler çalıştıkları durağın ihaleye çıkartılması üzerine işsiz kaldıklarını söylemeleri üzerine, Körfez taksiciler Dernek Başkanı Ufuk Mansuroğlu ve taksiciler hastane önünde toplanarak eylem yaptılar. Burada açıklama yapan Mansuroğlu, durak için kendilerine masraf yaptırıldığını ve ardından da ihale yapıldığını söyleyerek, ‘’Bu durak zaten hizmet veriyordu. İhale olacağı söylenmemişti ve biz cebimizden para vererek durak yapıp, içini, düzenledik. Ukome şimdi de bize çıkın, burada olmanız yasal değil, ihaleyi alan plakalar ancak çalışabilir, aksi halde ceza yazarız’’ diyiyorlar. Haksızlığa uğrayan ve mağdur olan taksicilerin bu durumu giderilmeli ve bize yapılan masraflar ödenmeli’’ dedi.

Bir süre hastane girişini kapatarak eylem yapan taksiciler, Ukome’den gelen görüşme isteği üzerine bundan vazgeçtiler. Taksiciler görüşmelerin sonucuna göre hareket edeceklerini söylediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu