Kategoriler

Meydan

SATRANÇ SINIFI HİZMETE AÇILDI

Eğitimin her alanında yaptığı katkılarla dikkat çeken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Atatürk Anadolu Lisesinde satranç sınıfını öğrencilerin hizmetine açtı.


Satranç sınıfının açılışı için düzenlenen törene Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Okul Müdürü Sadık Akar, Birim Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Akar, satranç sınıfının oluşturulmasındaki katkılarından dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti.

Çocuklarımızın Geleceğini Düşünüyoruz

Eğitime katkı çerçevesinde okullara satranç sınıfları oluşturmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Baran, “Okullarımız için gençlerimizin ekibimle birlikte canla başla çalışıyoruz. Bu çerçevede okullarımızın faaliyet alanlarını genişletmek adına önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin sanal ortamdan, internet kafelerinden uzaklaştırmak ve farklı uğraşlara yönlendirmek adına bu çalışmayı okullarımızda hayata geçirdik. Çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Zihinlerini açmak ve daha zeki olmaları adına bu tür uğraşlara yönlendirmeye çalışıyoruz." dedi.

Başkan Baran’a Teşekkür

Okul öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilen açılışta Başkan Baran öğrencilerle birlikte satranç oynadı. Daha sonra Başkan Baran okulun çevresini dolaştı. Başkan Baran’ın talimatlarıyla yapılan okul çevresini okula yakışır bir hale geldiğini ifade eden Okul Müdürü Sadık Akar, Başkan Baran’a ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK