Kategoriler

Meydan

SOKAK HAYVANLARINA KARŞI DUYARLI OLALIM

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bu özel günün 1931 yılından itibaren kutlandığını dile getiren Başkan Baran, verdiği mesajında; ‘Aşıla, kısırlaştır, kayıt altına al, sahiplendir ve yaşat’ politikası ile hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.


“PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”

Belediye olarak sokak hayvanları için çeşitli projeler ürettiklerini dile getiren belediye başkanı İsmail Baran, “Yemmatik, barınma noktaları ve belediyemizde görevli veteriner hekimimiz ile ilçemizdeki sokak hayvanlarına yardım eli uzatıyoruz. Hayvan sevgisinin aşılanması ve farkındalığın artırılması maksadıyla çeşitli toplantılar düzenliyor, gönüllü hayvan sever vatandaşlarımızla minik dostlarımız için önemli kararlar alıyoruz” dedi.

 

“DUYARLI OLMALIYIZ”

Sokak hayvanları için vatandaşların da hassasiyet göstermelerini isteyen Baran açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hayvan haklarının korunması ile ilgili sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte özveri ile çalışıyoruz. Halkımızdan da bu konuda hassas olmalarını istiyoruz. Hayvan sevgisi; insandaki merhameti ve yardımlaşmayı geliştiren bir duygudur. Hayvanların korunması konusunda herkesin gereken duyarlılığı göstermelerini istiyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
236 Kez Görüntülendi.
Yarar ve Kıv Ailelerinin En Mutlu Günü
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nde Stajyerlere Kurum Kültürü Anlatıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Derince’deki Üç Mahalle Yeni Bir Çehreye Kavuşacak
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den 25 Bin Haneye 41 Kart Desteği
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Dönüşümün Başlama Noktası Belli Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez GB Büyük Erkekler Basketbol Takımı Maçlara Başladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden İshakçılar’daki Festival Alanına Ücretsiz Servis
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Festival Havasında Bağış Kampanyası
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli İl Başkanı Batı: "Hedefimiz 40 Bin Üye Ve En Az 2 Belediye"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“Gazilerimiz, Bağımsızlığımızın Silinmez Mühürleridir”