Kategoriler

Meydan

YARDIM ETMEK İSTERKEN KOLUNDAN OLDU

Körfez SP İlçe Yöneticisi ve Kadın Kollarından Sorumlu Başkanı Hayati Doğan (67), mahalledeki bir yaşlı komşusuna yardım etmek isterken, halatı kopan asansörle 4. Kattan yere düştü ve sol kolunu kaybetti.


Alınan bilgi ve iddialara göre olay, Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Yıldız Caddesi numara 53’te yaşandı. Hayati Doğan, Hacı Gazi adlı komşusu ve arkadaşı olan şahsın, kendisine yapmaya çalıştığı bina dışı asansöre yardım etmesini istedi. 15 yıl önce Fatih Mahallesi Salim Sokaktaki kendi evine benzeri sistemi kuran ve kullanan Hayati Doğan, komşusunun yardım talebini geri çevirmedi ve evine giderek aynı düzeneği kurdu. Birkaç denemeden sonra asansörün motorunun arızalı olduğu kanısına varıldı ve asansör sepeti 4. Katta bağlanıp, motoru söküldü. Motorun tamirden gelmesi beklenirken, Hayati Doğan, düzenekteki bir demiri düzeltmek istedi ve bir anda halat koptu ve sepet hızla 4. Kattan, 14 metreden yere çakıldı. Düşüş sırasında kolunu duvara sürten ve yere indiğimde de sepetin demiri altında sıkıştıran Hayati Doğan, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10 gün tedavi gören Hayati Doğan, üst üste kolundan ameliyat olmasına rağmen, sürtme ile parçalana ve düşünce de çok kırık oluşup, ezilen sol kol kurtarılamadı. Sol kolu kesilerek hayatı kurtarılan Hayati Doğan, evinde dinlenmeye başlarken, yaptığı iyiliğin koluna mal olmasını da kader olarak değerlendirdi. Hayati Doğan yaşadıklarını anlatırken, ‘’Komşum her gelişinde bahçedeki asansörle evime çıkıyor ve çok beğeniyordu. Bu nedenle kendisi de aynı düzeneği istedi ve yardım talep etti. Hatalı bağlanan kendir halatın kopması sonucu kaza meydana geldi’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor