Kategoriler

Meydan

DERİNCE'NİN GÜZELLİĞİ "MEYDAN" A ÇIKTI.

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler Kent Meydanı’nda sergilenerek, vatandaşların beğenisine sunuldu.

 Fotoğraflar Kent Meydanı’nda sergilendi

Bu yıl 62 fotoğrafçının 294 eserle yarıştığı Derince Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilemeye değer bulunan eserler ilk olarak Kent Meydanı’nda sergilendi. Seçici kurulun değerlendirme yaparken bile bir hayli zorlandığı ve birbirinden değerli 35 eserin bulunduğu serginin yer aldığı Kent Meydanı gün boyu boş kalmadı. Sergideki fotoğrafları inceleyen ve çok beğenen Derinceliler, yarışmadaki eserlerin Derince’nin güzelliğini bir kez daha ortaya çıkardığını ifade ettiler.

 

“Derince’mizi en güzel şekilde yansıtıyor”

Kent Meydanı’nda yer alan fotoğraf sergisini Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin de gezdi. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraflar üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Bulut, “İlçemiz, tarih sahnesinde önemli bir yeri olan Anadolu’muzun kültürel birçok unsurunu içinde barındırıyor. Derince’mizi tüm farklılıkları ve güzellikleri ile en güzel şekilde yansıttığına inandığımız bu fotoğraflara halkımızın gösterdiği ilgi bizleri memnun etti. Yarışmaya katılım sağlayan tüm fotoğrafçılarımızı kutluyorum” dedi.


 

Ödül töreni ZHKM’de yapılacak

Derince Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği fotoğraf yarışmasında birinciliğe ’Harikalar Sahili’ adlı fotoğrafıyla Tunç Yeşil, ulaşmıştı. Fotoğraf yarışmasında ikincilik ödülü ‘Liman Kenti Derince’ adlı fotoğrafıyla Ahmet Turan Kural’ın olurken, üçüncülüğü ‘Meydan’ adlı eseriyle Murat İbranoğlu elde etmişti. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerinin de takdim edileceği program ise 22 Ekim Cumartesi günü (Yarın) saat 10.30’da Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde (ZHKM) yapılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
GAZ PEDALI TAKILI KALAN OTOMOBİL, BEBEK ARABASINA ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ BEBEK AĞIR YARALANDI
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ŞAHIS: "SEVKİYAT KARŞILIĞINDA 550 BİN TL VERİLECEĞİ SÖYLENDİ"