Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ AK GENÇLİK SANAYİ ESNAFINI UNUTMADI

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Ekibi, Muharrem Ayı ve Aşure Günü nedeniyle Körfez sanayi esnafına ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Körfez sanayisinde gerçekleştirilen aşure dağıtım programına, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

“Yoğun İlgi “

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlemiş olduğu aşure programına sanayi esnafı ve alanda bulunan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe halkı, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının çalışmalarını beğendiklerini ve takdir ettiklerini ifade ettiler.

“Başkan Alçık’tan Muharrem Ayı Mesajı “

Muharrem Ayı’nın bereket ayı olduğunu, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu vurgulayan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık,
“ Muharrem Ayı’nın aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Bu mübarek ayda, İslam Coğrafyası başta olmak üzere dünyada huzurun ve barışın kalıcı olmasını canı gölünden istiyoruz. Bu memleket, bu vatan, bu bayrak ve bu devlet hepimizin. Dış güçlerin sürekli göz diktiği vatanımızı korumamız ve sahiplenmemiz gerekiyor. Birliktelikten kopmak memleketimizde gözü olan hainleri sevindirir. Ülkemiz üzerinde uygulanmaya çalışılan büyük oyunları bozmayı Allah bu vatanın aziz evlatlarına, bizlere nasip etsin. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bizler her fırsatta vatandaşımız ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Özellikle manevi değerlerimiz bizler için çok önemli. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin, aziz milletimizin Muharrem Ayı`nı tebrik ediyoruz “dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
132 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi