Kategoriler

Meydan

Aykaç, ‘’Öğretmenleri yalnız Bugün anmayalım’’

MHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Aykaç, öğretmenlerin yalnızca 24 Kasım’da değil, her gün anılması ve değerlerinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Aykaç yaptığı açıklamada, ‘’Bir anne ve baba çocuğunun yetişmesi için nasıl çaba harcıyorsa, en kıymetli varlıklarımızın emanet edildiği eğitimciler de eksikleri tamamlamak, hayat boyunca kullanacağı bilgileri vermek için mücadele ediyor. Buna karşılık en çok yıpratılan ve yapılan değişiklikler, uygulamalarla adeta deneme tahtasına dönen eğitimcilere gereken önem verilmiyor. Geçmiş dönemlerde aldıkları düşük maaşlarla hayat mücadelesinde ezilen öğretmenler, şimdi de siyasilerin müfredat deneme tahtası olarak kullanılıyorlar. Eğitimde dünya standardını yakalamak için ilk önce sistemle oynanmaktan vazgeçilmeli ve kalıcı bir uygulama hayata geçirilip, eksikleri varsa giderilmeli. Eğitimci bir yandan çocuklarımıza iyi bir eğitim vermek için çaba harcarken, diğer yandan da sürekli değişen sistemi yakalamaya çalışmamalıdır’’ dedi.

Aykaç, 15 Temmuz’dan sonra en çok zarar gören kesim içinde yer alan öğretmenlerin, uğradıklarını düşündükleri haksızlıklarda, hak ve hukuk mücadelesinde MHP olarak yanlarında olduklarını da belirterek, ‘’Genel Başkanımız bu konuda açıklama yaptı ve talimat verdi. Bu olaya fiili olarak karışmayan, destek vermeyen, sabit suç kanıtlarına bulaşmayanların dosyaları incelenecek ve haksızlığın giderilmesi yolunda çalışmalar yapılacaktır. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
MHP KÖRFEZ TEŞKİLATINDAN KUZEY MAHALLESİ’NDE GÜÇLÜ BİRLİK MESAJI
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
MHP Körfez Teşkilatından Anlamlı Ziyaretler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“İnsansız Su Altı Sistemleri Aracı” EnFest’te İlgi Görüyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
En Güzel Şiirler Saygınlar Kulübü’nde Seslendirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Çocuk Korosu Gururlandırdı
GÜNDEM
79 Kez Görüntülendi.
Altın Kiraz'da Renkli Görüntüler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
"Yeni Yüzyılda Gölcük Vizyonu" Protokolü İmzalandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  19 Mayıs’ta Kocaeli’nde Ulaşım Ücretsiz
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Hyundai’den Kocaeli İtfaiyesi’ne Ekipman Desteği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Tekcan’dan Seka Sanat Ve İhtisas Merkezi’ne Unutulmayacak Övgü; “Görsel Bir Şölen İçindeyim”