Kategoriler

Meydan

İzmit’in barlarında Uyuşturucu Satıyorlarmış

İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri İzmit’teki barlarda satan 15 kişi, adalete teslim edildi. Zanlılarla birlikte 2 kilogram esrar ile bin ecstasy hap ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin Derince, İzmit ve Kartepe`de 15 farklı adrese yaptığı şafak baskınında, 15 zehir taciri gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan 15 zanlı, sabah adliyeye sevk edildi. İzmit`te uyuşturucu madde satışının artması üzerine harekete geçen ekipler, İstanbul`dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri İzmit`teki eğlence yerlerine satan bir grubu takibe aldı.
 
15 ADRESE BASKIN
Yaklaşık 6 ay süren takip sonucu grubun tüm bağlantılarıyla ortaya çıkartılması üzerine İzmit`in Kozluk, Cedit, Bekirpaşa mahalleleriyle Derinceve Kartepe`de 15 adrese operasyon yapıldı. Geçtiğimiz salı günü düzenlenen operasyonlarda S.D., G.A., T.S, S.H, M.K., H.S., N.A., Y.A., M.E.Y., S.K., K.Ç., O.D., G.G., D.Ç. ve G.A. gözaltına alındı. Üç gün boyunca emniyette sorgulanan zanlılar, ardından Kocaeli Adliyesi`ne sevk edildi. Olayla ilgili 5 kişininse daha önce tutuklandığı öğrenildi.
 
İSTANBUL`DAN TEMİN
Eş zamanlı operasyonun ardından zanlılara ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 kilogram esrar, bin adet ecstasy hap ve 100 paket uyuşturucu madde yapımında kullanılan bonzai maddesi ele geçirildi. Zanlıların uyuşturucu maddeleri İstanbul`dan temin ettiği ve İzmit kent merkezinde bulunan bar ve eğlence yerlerinde sattığı kaydedildi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor