Kategoriler

Meydan

OKUR, KANDIRA’DA KÖYLÜLERİ DİNLEDİ

Esentepe ve Kanatlar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin iftarına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Bozburun Köyü’nü de ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Esentepe ve Kanatlar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sinan Emren ve yönetiminin verdiği iftar yemeğine katıldı. Köylülerin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk de hazır bulundu. Esentepe meydanındaki iftarın ardından Milletvekili Mehmet Ali Okur ve beraberindekiler, çay içmek üzere köy kıraathanesine geçti.

KÖYLÜLER MEMNUN 

Kooperatif Başkanı Sinan Emren’in köy karpuzu hediye ettiği Mehmet Ali Okur köylülerin sorunlarını dinledi. Gerek AK Parti hükümeti gerekse Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra belediyelerinin organize çalışması sonucu Kandıra’nın kabuk değiştirdiğini vurgulayan Milletvekili Okur, mevcut sorunların tek tek giderildiğini belirtti. Köylüler de Kandıra’nın son yıllarda güzel hizmetler aldığını, köylerinin de hizmet gördüğünü ifade etti.

BOZBURUN’A GEÇİLDİ

Milletvekili Mehmet Ali Okur, başkanlar Cengiz Kan ve Erdinç Şentürk, teravih namazından sonra Bozburun Köyü’ne geçti. Burada kalabalık bir grup tarafından karşılanan Okur ve beraberindekiler, köylülerle bol bol sohbet etti. Özellikle tarım ve hayvancılıkla ilgili sıkıntılar dile getirilirken, Başkan Cengiz Kan, Arıklar Sulama Birliği sayesinde damlama sulama sistemine geçildiğini ve böylece Kandıra’nın tarımsal üretimde verimi yakaladığını belirtti. Mehmet Ali Okur’un Kandıra ziyaretini yapılan tatlı sohbetlerin ardından noktaladı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor