Kategoriler

Meydan

‘Hoşgeldin Bebek’ aileleri mutlu ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bebeklerin sağlıklı büyümesi ve bu konuda aileleri bilinçlendirmek amacı ile hayata geçirdiği Hoşgeldin Bebek Kampanyası tüm hızı ile sürüyor. Kocaeli’nde yeni doğan her bebeği kapsayan anlamlı kampanya ile bebeklerin evlerine Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun ağzından mektubun da yer aldığı hediye kutusu ulaştırılıyor.

AİLENİN KAPISINA GELİYOR

Annelere Süt Yardımı ile bebeklerin sağlığını ve gelişimini daha anne karnındayken güven altına alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hoşgeldin Bebek çalışması ile bebeklerin doğduktan sonraki gelişimine katkıda bulunuyor. Bebeklerin sağlıklı büyüyebilmeleri için aileleri bilgilendirmeyi amaçlayan Hoşgeldin Bebek Kampanyası birçok ailenin kapılarına içinde çeşitli eğitici materyallerin bulunduğu kutular ulaştırılıyor. Her bebeğe gidecek bu hediye kutularında çanta, boy- kilo cetveli, derece ve eğitici materyaller bulunuyor.       

 

ANKET ÇALIŞMASI SONUCUNDA

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ağzından bebeğe hitaben yazılmış bir mektup ile bir yaşına kadar ay ay bebeğe nasıl davranılması gerektiğiyle ilgili takvimin de bulunduğu kutular 1000 anne üzerinde bir anket çalışması ile oluşturuldu. Hoşgeldin Bebek kutularında anne ve babalar bu kılavuz sayesinde bebeklerinin beslenmesinden, hangi oyunlarla eğlendirileceğine kadar bebeği ilgilendiren her konuda bilgi sahibi oluyor.  

 

DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR DÜZELTİLECEK

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetten aileler çok memnun. Aileler kutularda bulunan bilgilerin kendilerini bazı konularda bilgilendirdiğini ifade ederek bu bilgiler sayesinde daha bilinçli davranacaklarını söylüyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak