Kategoriler

Meydan

BAŞSİAD Körfez’de toplandı

Kocaeli ticaretine değer katan,kentimizin tanınmış iş adamı derneklerinden biri olan BAŞSİAD, Körfez’de düzenlenen program ile iş adamlarıyla bir araya geldi

 Kocaeli ticaretine ivme kazandıran, kentimizin tanınmış iş adamı derneklerinden biri olan Başarılı İşadamları Derneği (BAŞSİAD), Körfez’de faaliyetlerine hız vermek adına bölgede ticaret yapan tüm iş adamlarıyla Kızılkaya Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla bir araya geldi.

“BİZLERLE BERABER OLMANIZDAN ONUR DUYARIZ”

Başarılı İşadamları Derneği (BAŞSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Arat ve yönetiminin ev sahipliğinde  Kızılkaya Restaurant’ta düzenlenen organizasyona çok sayıda davetli katıldı. Derneğin tanıtım videosuyla başlayan programda,dernek hakkında bilgi veren BAŞSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Barış Arat, “ BAŞSİAD  olarak  Kocaeli de başarılı ve gelişime tüm işverenler için hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kurulduğu günden beri bağımsız, şeffaf ve dinamik yönetim anlayışıyla üyelerimize katkı sağlıyoruz. Üyelerimizin hem ticaret hem de kişisel gelişimleri üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla bir çok etkinlik, eğitim ve tanışma toplantıları düzenledik.Yurtdışı faaliyetleri doğrultusunda üyelerimizin ticaret hayatlarına katkı sağladık. Kocaeli de ki ticareti geliştirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyelerimizin tanıtılması ve ürünlerinin doğru bir şekilde pazarlanması için faaliyetlerimize devam ediyoruz.  Ülke hedeflerimizle ve kişisel hedeflerimizle büyümeye devam ederken bizlerle beraber olmanızdan onur duyarız” ifadelerini kullandı.


6 YENİ ÜYE

Her ay farklı bir ilçede toplantı düzenleyeceklerini söyleyen Arat, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Başkan Arat, derneğe yeni üye olan, Hasan Gündoğru, Emrah Göllü, Hasan Yılmaz, Kadir Apaydın, Onur Korkmaz ve Erdal Yılmaz’a  rozet takarak hayırlı olmasını diledi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER