Kategoriler

Meydan

Erzurumlular Başkan Bulut'un konuğu oldu

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Bulut’u ziyaret ederek 15 Temmuz şehitlerimiz için düzenleyecekleri projelerini paylaştı

 Gözütok ve yönetiminden teşekkür

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Bulut son olarak merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Başkan Bulut’a derneklere olan destekleri nedeniyle teşekkür ederek “Ne zaman bir talebimiz olsa sağ olsun başkanımız bizi yalnız bırakmayarak, destek oluyor. Şu an da 15 Temmuz Şehitlerimiz anısına hazırladığımız bir projemiz var. Bu projede de başkanımızın yanımızda olacağına inanıyorum” dedi.

 

15 Temmuz’u unutturmayacağız

Sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin, Derince’nin zenginliği olduğunu ifade eden Başkan Bulut, “Derince’miz farklı kültürleri bir arada barındırması ile ülkemizin küçük bir mozaiğini oluşturuyor. Bizler farklı kültürler olarak bir ve beraber olduğumuz müddetçe bizi kimse yıkamaz” dedi. 15 Temmuz sürecini devlet-millet birlikteliğiyle geride bıraktıklarını belirten Başkan Bulut, “Bu yaşanan hain darbe girişimini unutturmamak için yapılacak her projeyi destekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Ortaokulu’muz çok anlamlı bir projeyi hayata geçirmişti. Erzurumlular Derneği’mizin de yapacağı projenin yanında yer alacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ‘’DAHA GÜZEL BİR KOCAELİ İÇİN YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri