Kategoriler

Meydan

Taşköprülüler’de Şampiyon Arslanlı-Köseler Köyü oldu

Taşköprülüler Derneği tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen futbol turnuvasının finalinde gülen taraf Arslanlı Köseler Köyü oldu. Şampiyonluk kupasını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran verdi.

Taşköprülüler Derneği tarafından düzenlenen ve 13 Aralık’ta start verilen 4. Geleneksel Taşköprü Köyleri Futbol Turnuvası’nda önceki gün final heyecanı vardı. Körfez Belediyesi Spor Akademisi Halı Sahası’nda gerçekleştirilen final mücadelesine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Spor Akademisi Koordinatörü Metin Özkan, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve KÖÜ Rektör Danışmanı Öznur Gökkaya da katıldı.

KIRAN KIRANA GEÇTİ

5 hafta boyunca devam eden maçlar, pazar günleri oynandı ve önce çeyrek, ardından da yarı final maçlarından sonra finale kalan iki takım belirlendi. İlk olarak Ali Hocalar Köyü-Kalburcu Köyü takımları arasında 3.’lük maçı yapıldı. Gülen taraf Kalburcu Köyü takımı oldu. Finalde ise İshakçılar Köyü- Arslanlı Köseler Köyü kupa için mücadele etti. Gülen taraf ise 6-5’lik üstünlükle Arslanlı Köseler Köyü oldu.

KAYBEDENİ OLMAYAN TURNUVA

Ödül töreni öncesinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mücadele eden tüm takımları kutlayarak, “Bu turnuvanın kazananı veya kaybedeni yoktur. Dostluk ve Taşköprü kazanmıştır. Bizim için Taşköprü önemli. Oradaki kültürü, örf ve adetleri de yaşatmak bizim görevimiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından turnuvanın birincisi olan Arslanlı-Köseler Köyü takımına kupasını Başkan İsmail Baran verdi. Turnuvanın en centilmen takımı Geredeli Köyü takımı olurken, gol kralı ise İshakçılar’dan Ümit Kâhya oldu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi