Kategoriler

Meydan

DOĞAN, KAR DENETİMİNDE

İzmit Belediye Başkanı, Dr. Nevzat Doğan şehrimizin dört bir yanında aralıksız sürdürülen karla mücadele çalışmalarını denetledi.

 Belediyenin Başkan Yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte karla mücadele çalışmalarını yakından takip eden Başkan Doğan”  son yılların en etkili kar yağışıyla karşı karşıyayız. Bütün ülkeyi etkisi altına alan kar yağışı kentimizi de olumsuz yönde etkiliyor.

 

100 ARAÇ, 200 PERSONEL

 

Fen İşleri, Temizlik İşleri ve  Park Bahçeler Müdürlüklerimiz başta olmak üzere belediyemizin 100’e yakın aracı ve 200 den fazla personeli 24 saat boyunca 2 vardiya halinde çalışmalarını sürdürüyor.  Özellikle ulaşım araçlarının güzergâhlarını açık tutup vatandaşlarımızın evlerine ve işlerine sorunsuz şekilde gidip gelmelerini sağlama çabası içindeyiz. Merdivenleri, üst geçitleri tuzlama çalışmaları,  kaldırım temizliği, cami önü temizliği yine öncelikle yürüttüğümüz çalışmalar. Çöp toplama araçlarımız da yoğun kar yağışına rağmen çöp toplama işlemlerini aralıksız sürdürmektedir. Bu konuda arkadaşlardan,  vatandaşların kötü hava şartlarından en az şekilde etkilenmeleri yönünde ne gerekirse yapmaları konusunda gerekli bilgilendirmeleri yaptım” dedi.  Başkan Doğan, denetimler sırasında vatandaşlarla sohbet ederek, karın güzelliklerinin de tadını çıkarmalarını istedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yol Bakım Timi Kocaeli’nin Her Yerinde