Kategoriler

Meydan

Başkan Bulut; “ Bu Vatan Bu Bayrak Hepimizin”

Sivil toplum kuruluşlarını ağırlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Düşmanlarımız karşısında dimdik ayakta durarak ülkemizin ilerlemesi ve büyümesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapmalıyız” dedi

 STK’lardan Başkan Bulut’a ziyaret

Türk Kızılay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, yönetim kurulu üyeleri Şengül Karagöz, İbrahim Pay, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Mayıs Lisesi Okul Müdürü Osman Yalnız, okul aile birliği, Fatih Mahalle Muhtarı Şenay Mengünoğul, S.S 5 No'lu Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Öztürk, Derince Otobüsçüler Başkanı Niyazi Yağız, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve Derince Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Durmuş Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Başkan Bulut, “Sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin içeride ve dışarıda nasıl bir mücadele verdiğini hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz. Bu anlamda STK’larımıza da büyük görevler düşüyor. Vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için çalışmalarımıza tüm gayretimizle devam etmeliyiz” dedi.

 

“Yaşananlardan ders çıkarmalıyız”

İslam coğrafyasında gelinen noktanın en ince ayrıntısına kadar analiz edilmesi gerektiğini belirten Başkan Bulut, “Yaşanan hain terör olaylarından ders çıkarmalıyız. Milletimiz artık ülkemize yapılan bu saldırıların arkasında kimin olduğunu açıkça görüyor. Türkiye eski Türkiye değil. Artık hiçbir düşman gücüne geçit vermeyeceğiz. Allah’ın izniyle devletimizin üstün mücadelesiyle terörün kökünü kurutacağız. Ülkemiz bugün Suriye’de, Irak’ta yaşanan hadiselerin hedefinde. Bunun bilincinde olmalıyız. Oynanan oyunları ancak birlik olursak bertaraf edebiliriz. Düşmanlarımız karşısında dimdik ayakta durarak ülkemizin ilerlemesi ve büyümesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarımız da gerekli çalışmaları yaparak halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu bilinç doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmeli. Çünkü günümüzde şeffaf yönetim anlayışıyla ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi hep birlikte yönetiyoruz. Bu vatan, bu bayrak hepimizin” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu