Kategoriler

Meydan

Saadet Partisi ivme kazanıyor

Saadet Partisi, siyasi partilerin yaklaşan referandum tarihi öncesinde, yaptığı çıkışlar ve geçmişteki faaliyetleri nedeniyle ivme kazanan partiler arasında yer alıyor.

 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, her söylemde, her platformda haklılıklarının konuşulduğunu ve bunun da kendilerine gurur verdiğini ifade ederek, ‘’Partimize hızlı bir akış var, siyasi arenadaki tutarsızlıklar ve belirsizlikler bize olan inancı da arttırıyor. Yaptığımız saha çalışmalarında daha önce de haklı olduğumuzu söyleyen, gönülden desteklediklerini belirten vatandaşlarımız vardı. Bu kez, yalnızca sözle ifade edilmiyor, partimize katılımlar olarak bu ilgi gösteriliyor’’ dedi.

Katılım

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, geniş çaplı katılımlar için çalışmalar yaparken, partiye gelen ve yeni üyelik yapmak isteyen vatandaşları da kabul ediyor. Bunlardan biri olan Abdullah Turak’ın yakasına parti rozetini takan Ömer Faruk Coşkun, hayırlı olmasını diledi. Katılımların hızlı bir şekilde artacağı ve SP’nin çok yakında asıl gücüne kavuşacağı belirtildi.

Neden, "Hayır’’

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, referandum da takınacakları tavır ile ilgili de yaptığı açıklamaları bir kez daha tekrarlayarak, ‘’Saadet Partisi başkanlık sistemi için ne düşünüyor.
Saadet Partisi en başından beri başkanlık sistemine EVET diyor. Peki... Saadet Partisi referandumda neden HAYIR diyeceğini ifade etti... Burada dikkat etmek lazım... saadet partisi başkanlığa EVET derken bu hali ile referandumda milletin önüne gelecek bazı maddeleri sakıncalı buluyor. Bunların referandumdan önce değiştirilmesi gerektiğini bizzat en yetkililere duyuruyor. Eğer bu hali ile gelirse de HAYIR diyeceğini ifade ediyor. Şimdi yapılması gereken bu SAĞDUYUYA kulak verip bu maddeleri gözden geçirmektir’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
KARISIYLA KAVGA ETTİ, BALDIZINI BIÇAKLADI: MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ