Kategoriler

Meydan

Mustafa Arha, ''Birlikte Türkiyeyiz''

BBP Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha, Ankara’da yapılan Kurultay toplantısının ardından yaptığı açıklamada, referandum da izlenecek yol için gelişmelerin takip edilmesi yönünde görüş olduğunu belirterek, ‘’Biz birlikte Türkiyeyiz, seçimler kavga aracı olmamalı’’ dedi.

 Mustafa Arha, Kurultay toplantısının çok verimli geçtiğini ifade ederek, ‘’24 yıllık geçmişi olan partimizin, tüzüğünde bazı yenilikler yaptık ve karşılıklı istişarelerle takınacağımız tavır konusunu ele aldık. Şu an için net bir tavrımız yok, gelişmeleri yakından takip ederek, konular tam aydınlandıktan sonra çalışma şeklimizi belirleyip, sahaya ineceğiz’’ dedi.

‘’Sel gider, kum kalır’’

Mustafa Arha, seçimlerin kavgalara neden olmaması gerektiğini de hatırlattığı açıklamasında, ‘’Referandum konusunda Türkiye genelinde istişareler devam ediyor. Daha önceki kararları da aynı yöntemle, istişareler yaparak aldık. Sonuçlara göre net tavrımız belli olacak. Yeni sloganımız, Milliyetçi, maneviyatçı, demokrat, tam bağımsız, güçlü Türkiye ve ekonomik, siyasi, kültürel anlamda Türk İslam Birliği ülküsü olacaktır. Biz birlikte Türkiyeyiz, seçimler kavga aracı olmasın, sel gider kum kalır. Bu seçimler bitecek, biz akraba, komşu olarak kalacağız. Şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu böyle söylüyordu. Siyasi liderler ve ülkemizin Cumhurbaşkanı, oyunu Evet olarak vereni de, Hayır diyeni de, çekimser kalanı da aynı samimiyetle kucaklayıp, ayrışmaya, tartışmaya müsaade etmemelidir’’ dedi.

Arha, BBP’nin kuruluşunun 24. Yılını da coşkuyla kutladıklarını ve seçimlere girebilecek 9 partiden biri oldukları için çalışmalarını arttırarak, etkili olacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu