Kategoriler

Meydan

Körfez’e her geldiğimde daha da güzel görüyorum

Posof Belediye Başkanı’ndan İsmail Baran’a övgü;

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret eden Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, “Her gelişimde farklılık, bir güzellikle karşılaşıyorum. Hayata geçirdiğiniz projeler gerçekten övgüye değer” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın önceki gün Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve Çankırı Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede'yi makamında ağırladı. İlk ziyaretçi Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar oldu. Ulgar’a ziyaretinde; Posof Dernek Başkanı Hamit Akbulut ve dernek üyeleri de eşlik etti. Başkan İsmail Baran misafirleri kapıda karşılarken, sıcak bir ortamda sohbet gerçekleştirildi.

PROJELER HAYATA GEÇİYOR

Güzel karşılama nedeniyle Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden Başkan Cahit Ulgar, “Körfez gerçekten gün geçtikçe güzelleşiyor. Her geldiğinde yeni projelerin hayata geçtiğini görmek çok güzel. Vatandaşların da size karşı teveccühünü görüyorum” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran ise vatandaşların talepleri doğrultusunda yatırımlara yön verdiklerini belirterek, buna en büyük örnek olarak ta Körfez Devlet Hastanesi’ne yapacakları yeni binayı gösterdi.

EN BÜYÜK ÖDÜL DUALARI

Başkan Baran, “Biz hizmet için göreve geldik ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve hayır duaları bizim için her şeyden önemli” ifadelerini kullandı. Başkan Baran daha sonra Çankırı Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede'yi makamında ağırladı. Dede, beldelerine has hediyeleri Başkan Baran’a takdim etti. Başkan Baran da nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Dede’ye teşekkür etti.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
152 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi