Kategoriler

Meydan

Sarıdoğan, ‘’Yeni Türkiye kardeşlik İçerisinde tesis edilir’’

Saadet Partisi Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sarıdoğan, son günlerde tartışma konusu haline gelen ve insanları kutuplaştırmaya başlayan referandum ile ilgili yaptığı açıklamada, Yeni Türkiye hedefinin bu tartışmalarla değil, kardeşlik bağı kurularak hayata geçirilebileceğini söyledi.

  Fatih Sarıdoğan yaptığı açıklamada, ‘’Referandum sürecinde siyasilerin evet ve hayır konusunda tartışma içinde olduğunu görüyoruz. Bu tartışmalar yapılırken tabanda yaşanan kutuplaşma süreci ise gözden kaçırılıyor. Bu durumdan geleceğin teminatı olan gençlerin daha çok etkilendiğini ve gelecekte daha büyük sıkıntılara davetiye çıkaracağını göstermektedir. Yetkililerin geçmişten ders çıkartmaları, geçmişte toplumun sağcı-solcu olarak kutuplaştığı dönemleri hatırlayarak, kutuplaşmayı önlemeleri gerekmektedir. Eğer bu durum önlenmezse, gelecekte bir birine güvenin kalmadığı, bireylerin kendi görüşü dışında kim olursa olsun düşman olarak bakacağı ve toplumun en küçük yapı taşı olan aile fertlerinin bile bir birlerine düşeceği, ahlaki ve manevi çöküntünün yaşanacağı, komşuluk, arkadaşlık, kardeşlik yapısının bozulacağı bir ülkenin oluşacağını üzülerek belirtmek isterim. Vatanımız ve milletimizin bu süreçten zarar görmesi kaçınılmaz olacaktır. Yetkililerin bir an önce bu kutuplaşmayı önleyip, her kesin hür iradeleriyle açıklamalarını yapacakları, kendi görüşleri dışında olan her ferdi düşman olarak görmemeleri ve tabandaki halklı da bu yönde yönlendirmemeleri gerekmektedir. Yetkililerin gelecek nesiller için yapmaya çalıştıkları işlerin eksilerini ve artılarını çok iyi görmeleri gerekmektedir’’ dedi.

Fatih Sarıdoğan, kutuplaşma siyasetine karşı kardeşlik gecesi adı altında bir etkinlik de düzenlediklerini belirterek, aynı cümlelerle etkinliğe katılan gençlere de hitap etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”