Kategoriler

Meydan

EFSANE GERİ DÖNDÜ

Türkiye Taekwondo Federasyonu ve (WTF) Dünya Taekwondo Federasyonunun Ortaklaşa düzenlediği 2017 yılı faaliyet programında yer alan 4. uluslar arası Taekwondo poomse şampiyonası 10-14 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak.

   Yapılacak olan Uluslar arası  şampiyonaya, Körfez Gençler birliği spor kulübünün sporcuları , 2014 ve 2015 yılının Türkiye  şampiyonu, Avrupa  ikincisi Taekwondo duayeni  Aşkın KAHVECİ, 2016 Türkiye Şampiyonu ve Taekwondo Poomse Dünya ikincisi Şevval YARAR  ve Özge SARPER, İlçemizi, İlimizi ve Ülkemizi temsil etmek için şampiyonaya günde çift idman yaparak hazırlanıyorlar Özge SARPER ve Şevval bu sene ilk defa gençler kategorisine geçtiler geçen sene  yıldızlarda, Türkiye şampiyonu olan Şevval YARAR , Gençlerde de  şampiyon olmak istiyor.
 

Efsane geri dönüyor

Taekwondo ve Kick Boks Teknik Direktörü Uluslar arası hakem Aşkın KAHVECİ yine sürpriz yaparak  uluslar arası müsabakaya sporcu, olarak katılacaktır. Kahveci bir açıklama yaparak "70 yaşında Türkiye Taekwondo tarihinde kortlara çıkan müsabık hiç olmadı. İlk olarak bu  şampiyonada ben yarışacağım inşallah başarılı olurum ve tarihe geçerim" dedi. Bizlerde bu örnek spor adamına başarılar diliyor  daha nice 70 yıllar, nice sporcular yetiştirmesini diliyoruz.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
197 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor