Kategoriler

Meydan

DÜNYACA ÜNLÜ HAFIZ SADIEN’DEN İZMİTLİLERE KUR’AN ZİYAFETİ

İzmit Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien, İzmit Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Doğu Kışla Gençlik Parkında Kuran-ı Kerim okudu.

 Etkinliği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Öztürk, Belediye Başkan Yardımcı Ayhan Acar ve vatandaşlar birlikte izledi.

İzmit'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sadien, Türklerin Kur'an-ı Kerim dinlemeyi ve okumayı çok sevdiklerini, özellikle gençlerin Kur'an-ı Kerim okumasının, dinlemesinin ve onu sevmelerinin çok önemli olduğunu belirtti.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kuran’ı Kerim ziyafetiyle güzel bir ramazan akşamı yaşadıklarını söyledi. Doğan, "Bu kadar güzel seslerden sonra söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hocalarımızın ağzına sağlık. Çok güzel bir ramazan gecesi oldu. Bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Doğan, ramazanda yapılacak en güzel şeyin Kur'an-ı Kerim dinlemek, okumak ve Kuran'ın emrettiği şekilde yaşamak olduğunu söyledi.

Gecenin sonunda Başkan Doğan Hafız Abdurrahman Sadien’e teşekkür ederek, hediyeler verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İTO Başkanı Avdagiç'ten 'Yeni Asgari Ücret' Açıklaması
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
"Hacı Baba" Vurgunu Baş Şüphelisi S.S.: "Ben Dini Bilmiyorum ki İstismar Edeyim"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde Kira Yardımı Sorunu Çözüldü
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
MHP’den Azerbaycanlılara Ziyaret
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu’ndan Regaib Kandili Mesajı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Konforlu Ulaşım İçin İşbaşında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Zabıtası Yolda Bırakmadı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kayapınar Mesire Alanı Dilovası’na Nefes Olacak
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Akademik Hafıza Kocaeli’nin Geleceğiyle Birleşiyor
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
57 Derecelik Sıcak Suyla Sağlık Turizminin Yeni Adresi Olacak