Kategoriler

Meydan

Körfez'de Nato hattını deldiler

Körfez Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde, bir oto yıkamacı işyerini satın alan şahıslar, zemini delerek Nato Yakıt hattına ulaşıp, yakıt çaldılar.

 Alınan bilgi ve iddialara göre olay Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi Numara 77’de ki Caner Oto Yıkama adlı işyerinde yaşandı. Aynı mahallenin Erikli Sokağı’nda, plakasız bir otomobilden yakıt sızdığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Yapılan araştırma sırasında oto yıkamacıdan da  yakıt kokuları geldiği belirlendi. Polis işyerinin kapısını açtığında zeminin delinmiş olduğunu ve buradan Nato hattına ulaşılıp, yakıt çalındığını belirledi.

Olayla ilgili olarak işyerini satın alan şahıs ve kendisine yardım ettiği tahmin edilen şahsılar aranmaya başladı. Olayla ilgisi olan bir kişinin kaçtığı, kimliğinin belirlendiği ve aranmaya başladığı öğrenildi. İşyerinde yapılan arama sırasında bir de motosiklet bulundu ve el konuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, caddeye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Mahalle tehlike atlattı

Yakıt çalmak için satın alıdığı iddia edilen işyerinin karşısında bir okul olduğu ve mahallenin büyük bir tehlike atlattığı belirtildi. Aynı mahallede daha önce de üç kez  benzeri suç işlendiği, birinde de meydana gelen patlama ve yangının günlerce sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER