Kategoriler

Meydan

50 TON AKARYAKIT ÇALMIŞLAR!

Körfez’de ekiplerin düzenlendiği operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, zanlıların 50 ton akaryakıt çaldığını tespit etti

 İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gelen bir istihbaratı değerlendirerek akaryakıt kaçakçılarına şok bir operasyon düzenledi. Alınan bilgi ve iddialara göre; Körfez’de kiralanan bir oto yıkama dükkana polis ekipleri baskın yaptı. Baskında işyerinden 10 metre uzunluğunda bir tünel kazılarak NATO Boru hattına ulaşıldığını tespit etti. Zanlıların tünelde boru çekerek aldıkları akaryakıtı kurdukları özel bir düzenekle tanklara doldurulduğu ve satıldığını belirlendi.  Polisin yaptığı çalışmalar sonucu  şahısların  şimdiye kadar  maddi değeri 200 bin lira olan 50 ton  akaryakıt çaldığını tespit edildi.  

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Delilleri toplayan emniyet güçleri  polis baskını sonrasında ortalıklardan kaybolan zanlılar için ilimiz başta olmak üzere Bursa ve Yalova’da eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Baskınlarda olayla bağlantılı olduğu belirlenen Ş.A, M.Z., M.Ç ve E.P gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerleri ile araçlarında yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait mermiler ile suçta kullanılan aparatlar ele geçirildi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen ve ifadeleri alınan zanlılar, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
BAŞKAN SÖĞÜT: "ADALETSİZLİK YAPMADIK"
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
ÇİĞKÖFTE DÜKKANINDA ENGELLİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
465 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece