Kategoriler

Meydan

Başkan Baran, Çinlilere de ‘evet’ dedirtti

Körfez’i adeta karış karış gezerek 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili halkı bilgilendiren Başkan İsmail Baran, sadece Körfezlileri değil, Çinlileri de ikna etmeyi başardı.

 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sahadaki 'evet' turlarını sürdürüyor. Gündüz Mimar Sinan Mahallesi’nde ev ziyaretlerine start veren Başkan İsmail Baran, gün boyu sahadaydı. Başkan Baran’a ziyaretlerinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Başkanlar, vatandaşın merak ettiği soruları da şeffaf ve anlaşılır bir şekilde cevapladı.


SANDIKLAR EVET İLE DOLACAK

Yeni sistemle bürokratik sorunların ortadan kalkacağını, Türkiye'nin daha da güçleneceğini belirten Başkan İsmail Baran, "Devlet ile millet bütünleşecek. Çift başlı sistem ortadan kalkacak. Bu sistem kişiler için değil ülkemiz içindir. 16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. İnanıyorum ki Körfez her zaman olduğu gibi 16 Nisan'da da güçlü desteği verip sandıkları 'evet' ile dolduracaktır" dedi.


EVET DEDİ, POZ VERDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem sadece Körfezlileri değil, Körfez’de yaşayan Çinlileri de ikna etmeyi başardı. Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Çinliler, Başkan Baran’ın takdim ettiği ‘evet’ yazısı ile poz verdi. Oldukça renkli geçen buluşma sonrasında Başkanlar ziyaretlerini devam ettirdi. 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu