Kategoriler

Meydan

Körfezli Bayburtlular ‘tam destek’ dedi

16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi saha çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede yaşayan Bayburtlularla bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde saha çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Başkan Baran, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretler kapsamında önceki akşam Körfez Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Referandum ve yeni sistemle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Başkan Baran, sistemin vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak, yatırım ve hizmetlere ivme kazandıracak birçok yeniliği de beraberinde getirdiğini ifade etti.

İZLERİNİ SİLECEĞİZ

Yeni sistemin hızlı karar alan, hızlı icraat yapan etkin bir yönetim modeli olacağına vurgu yapan Başkan Baran, "16 Nisan'da daha demokratik daha özgür bir Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Ben halkımızın 16 Nisan'da çok yüksek oranda 'evet' diyeceğine canı gönülden inanıyorum. Vereceğiniz 'evet' oylarıyla 1961 ve 12 Eylül Anayasalarının antidemokratik izlerini 16 Nisan'da tamamen silmiş olacağız" vurgusunu yaptı.

AÇILIŞ BAYRAMI DAVETİ

Körfez’i kapı kapı dolaşarak yeni sistemi anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İsmail Baran, "Körfez inşallah geleceğimiz için 'evet' diyecek. Kocaeli ve Körfez’de yüksek bir 'evet' oyu çıkararak ülkemizdeki bu değişikliğe destek olmak istiyoruz" dedi. Bayburtlular da Güçlü bir Türkiye için tam destek vereceklerini belirterek, Pazar günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı açılış bayramına herkesi davet etti.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu