Kategoriler

Meydan

Dadaşlar Erzurum'un kurtuluşunu kutladılar

Erzurumlu İş Kadınları Platformu (ERKAD) tarafından düzenlenen kahvaltılı etkinlikte, 12 Mart Erzurum’un kurtuluşu kutlandı.

   Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenen etkinliğe CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP il ilçe başkan ve yönetimleri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP ilçe yönetimi bayanlar, Kocaeli Erzurum Vakıf Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Erzurum Derneği Başkanı Avni Gözübüyük, Kocaeli Erzurum Çat İlçesi Dernek Başkanı Erdal Durmuş, ilçelerdeki Erzurum Dernek Başkanları ve yönetimleri, Erzurumlu İş Kadınları ve aileleri katıldılar.


 
  Erzurumlu İş Kadınları Platformu Başkanı Nihal Arslan ve yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte, Erzurum’un kurtuluşu ve Erzurum ile ilgili görüntülerin, anlatımın yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra yöreye ait folklor ekiplerinin oyunları izlendi. Yapılan konuşmalarda da, Nihal Arslan, Erzurum halkının vatan, ülke ve bayrak sevgisi hakkında konuşmalar yaptı. Daha sonra söz alan Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da gündemle ilgili konuşmalar yaptılar. Etkinliğe katılım kalabalık olurken, birlikte yapılan kahvaltı ile Dadaşlar Erzurum’un kurtuluşunu kutladılar.





Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER