Kategoriler

Meydan

AÇILIŞ DÜĞÜNÜNE HEDİYE BÜYÜKŞEHİRDEN

Körfez Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen davette bir araya gelen ilçenin muhtarları ve dernek başkanı, Kocaeli Büyükşehir Muhtarlık Daire Başkanlığı Muhtar İşleri Müdürü Halit Bostan konuk edildi.

 Taşköprü yöresinin meşhur ikramı olan Mancarlı Pidenin konuklara sunulduğu davete, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, Körfez Taşköprülüler dernek Başkanı Mustafa Gülcan, Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, Körfez belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe ve ilçenin muhtarları katıldılar.


Mancarlı pide ve ayran eşliğinde sohbet eden muhtarlar çeşitli sorunlarını da göreve yeni atanan Halit Bostan’a ilettiler.


Hediye

Sohbet sonrasında, 25 Mart günü açılacak olan Sevindikli Kültür Merkezi’nde ilk düğünü yapacak olan Sercan Kıyak’a, Büyükşehir Belediyesinin hediyesi olan tencere takımı verildi.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Sanat Yolculuğu Öncesi, Rehberlik Eğitimi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Her Sipariş Bir Fidan Oluyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Doğal Gaz Borusu Patladı, Mahalleyi Gaz Kokusu Sardı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Her Adımda Huzur, Her Köşede Dostluk
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kaçak Tütün Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Selçuk İnan: "Çok İyi Ve Zor Bir Kamp Dönemi Geçirdik"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Güvenli Ulaşım İçin Sahada
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Beyaz Kalpler’in Umudu, Masterchef Ana Kadroda
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Şairleri Gönül Köprüsü’nde Buluşturdu