Kategoriler

Meydan

İshakçılar hazır, 16 Nisan’ı bekliyor

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum süreci öncesi İshakçılar’ı ziyaret eden Başkan Bulut, hem bölgeye yaptıkları projeleri hem de cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getireceği kazanımları anlattı

 Spor Kompleksi’nde inceleme yaptılar

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Yıldız, Nurhan Baytak, Fahrettin Karakoyun ve teşkilat mensuplarıyla birlikte İshakçılar’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında İshakçılar’a gerçekleşen ziyarette ilk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı’na gidildi. Başkan Bulut ve beraberindeki heyet, Jandarma Komutanlığı’nın ardından yapımında artık sona gelinen İshakçılar Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. İshakçılar’a yaptığı ziyarette kahvehaneleri ve esnafları dolaşan Başkan Bulut, Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

Çok önemli bir halk oylaması yapacağız

İshakçılar halkı ile karşılıklı sohbet havasında geçen buluşmada ilk konuşmayı yapan isim AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, oldu. “Bizim köylerimiz şimdi mahallelerimiz oldu” diyen Şirin, “Çeşitli vesilelerle buraya geldiğimizde sizlerle sohbet ediyoruz. Biliyorsunuz seçime 21 gün kaldı. Çok yakında memleketimiz için çok önemli bir halk oylaması yapacağız. Bu seçim partiyle, siyasetle, kişiyle ilgili değil, ülkeyle ilgili olacak. Kentlerimizin, mahallelerimizin daha çabuk kalkınması ve yapılan hizmetlerin daha hızlı olması için inşallah referandumdan ‘evet’ çıkacak. Bu seçimde sizlere yine çok güveniyoruz. Bugüne kadar bizlere desteğinizi her zaman verdiniz ve yine vereceğinize inanıyorum. Dualarınızı, desteklerinizi bekliyoruz. Biz de size layık olmak için bugüne kadar var gücümüzle çalıştık. Milletimizden aldığımız destekle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Güreş Arena’nın temellerini atacağız

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da, Derince’nin köylerini asla merkezden ayırmadıklarını belirterek “Bizim belediye başkanları olarak yaptığımız hizmetler ortada. İshakçılar’a ilk etapta bölge halkımızın faydalanacağı bünyesinde 300 kişi kapasiteli düğün salonunu da barındıran Kültür Merkezi’ni inşa ettik. Gençlerimizin rahatlıkla spor yapabilmesi için yapmış olduğumuz spor kompleksini yakın zaman içerisinde gençlerimizin ve halkımızın kullanımına açacağız. Bunların dışında bir de ata sporumuz güreşlerle ilgili Güreş Arena’nın temellerini atacağız. 3 bin 280 kişinin aynı anda güreş müsabakalarını rahatlıkla takip edebileceği bir yapı inşa edeceğiz. Tüm imkanlarımızla sizlerin mutluluğu için çalışıyoruz. Bir çalışırken, on çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Biz bu hizmetleri yaparken Türkiye’nin büyümesini istemeyen birileri de bunların yapılmasına engel olmak istiyor. Dış güçler memleketimizin gelişmesini, büyümesini istemiyorlar” dedi.

 

Hayrettinli Köyü Kuşlu Camii’ne ziyaret

Ülkemizde son dönemde yapılan hizmetlere vurgu yapan Başkan Bulut, “Şu an yapılan 3. havalimanı Almanları ve İngilizleri bizzat etkiliyor. Sıkıntıları ve korkuları olduğu için ülkemizin gelişmesini istemiyorlar. Türkiye’de 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli olmasın mı, yollar, hastaneler yapılmasın mı? Bunların hepsini sizler için yaptıkça, onların karın ağrıları ortaya çıkmaya başladı. Üzerimize oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz. Gelişmiş ülkelerle yarışabilmemiz için artık cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmemiz gerekiyor. Sistem değişikliği ile birlikte hızlı hareket etme mekanizması da ortaya çıkacak” dedi. Başkan Bulut, konuşmasının ardından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. İshakçılar’a gerçekleşen ziyaret kapsamında bölgedeki KO-MEK kursunu da ziyaret eden başkanlar, son olarak 8 Nisan’da ibadete açılacak olan Hayrettinli Köyü Kuşlu Camii’ne giderek, burada cami derneği yönetimi ile bir araya geldi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Denizciler Caddesi’nde Kararı Halk Verecek
GÜNDEM
UYUŞTURUCU TACİRİ GÖZALTINA ALINDI
GÜNDEM
ŞEHİRLERARASI YOLCU OTOBÜSÜ BARİYERLERE ÇARPTI: 2 YARALI
GÜNDEM
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA YARALANDI
GÜNDEM
KOSTÜ'DEN FİYAT AÇIKLAMASI: "ÜNİVERSİTE SİYASET YAPMA YERİ DEĞİLDİR"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Söğüt’e Kutlama Ziyareti
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı