Kategoriler

Meydan

Güvercin ailesine taziye ve geçmiş olsun ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ile AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncer ve AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın’la birlikte geçtiğimiz ay Düzce’de geçirdiği trafik kazasında eşi AK Parti Gebze ilçe teşkilatı kurucu üyesi Halil Güvercin ve iki çocuğunu kaybeden, kendisi de yaralanarak tedavi altına alınan Çiğdem Güvercin’i Beylikbağı Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Aynı zamanda Gebze Belediyesi’nde çalışan Çiğdem Güvercin’e hem başsağlığı, hem de geçmiş olsun dileklerini ileten Sibel Gönül ve Başkan Köşker,  kazadan yaralı olarak kurtulan Çiğdem Güvercin ve oğlu Oğuz’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

BU BÜYÜK İMTİHANI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Çiğdem Güvercin’i teselli eden milletvekili Sibel Gönül ve Başkan Köşker, “Hepimizi üzüntüye boğan bu talihsiz kazada kaybettiğimiz, çok sevdiğimiz değerli kardeşimiz Halil Güvercin ve iki oğlunun vefatının acısını hala yüreğimizde taşıyoruz. Eşinize ve iki çocuğunuza Allah’tan sonsuz rahmet diliyoruz. Böyle büyük bir imtihan karşısında sizlere sabır ve metanet diliyoruz. Allah’tan acil şifalar temenni ediyoruz. Acılarınızı ve sıkıntılarınızı hep birlikte aşacağız. Teşkilatımızla birlikte her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Çiğdem Güvercin de, geçirdiği elim kazadan sonra kendisiyle yakından ilgilenen ve acılarını paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Milletvekili Sibel Gönül ile kadın kollarına teşekkür etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu