Kategoriler

Meydan

Karadeniz, ‘’Canların yanması mı Bekleniyor?’’

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, ilçenin trafik ve otopark sorununa halen daha çözüm bulunamamasını eleştirerek, ‘’İlla çözüm bulmak için canların yanması mı bekleniyor’’ dedi.

Ali Karadeniz, ilçede nüfusun 157 bini bulduğunu, araç sayısının hızla arttığını ama yollara yönelik hiçbir çalışma yapılmadığını belirterek, ‘’Daha önce de söyledik, yapılacak küçük çaplı düzenlemeler rahatlama sağlayacaktır. Ondan sonra alınacak önlemlerle kalıcı ve kesin çözümler bulunabilir. Yıllardır söylüyoruz, sesimizi duyan yok, bu ilçenin mevcut yolları, işleyişleri trafiği kaldırmıyor. Kültür Merkezinin altında bir otoparkımız var, halkın parasıyla yapıldı ama halen daha hizmete açılamadı. Viyadük altında verilecek bir dönüş tıkanmayı azaltacak, düzenleme yapılmıyor. Ağadere’nin arka sokakları bomboş duruyor, otopark olarak düzenlenebilir ama yapılmıyor. Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi tek yön yapılacaktı, aradan yıllar geçti buradaki karışıklığı yetkililer seyrediyor’’ dedi.

Karadeniz, ilçenin bir liman ve sanayi kenti olduğunu söyleyenlerin, bu ihtiyaca cevap verecek çalışmaları göz ardı ettiklerini hatırlatarak, ‘’Tır parkı diye diye dilimizde tüy bitti, sesimiz kısıldı. Gelinen noktada bırakın limanların yükünü çekecek, normal tır trafiği için bile park yerimiz yok. Önlemlerin alınması, parkların yapılması, düzenlemeler için ille birilerinin canlarının yanması mı gerekiyor. Bu olduktan, birileri yaralanıp, hayatını kaybettikten sonra yapılacak çalışmaların hiçbir anlamı kalmaz. Bir an önce ilçenin yolları düzenlenmeli, otopark alanları oluşturulmalı, aksi halde yakında adım atılamayacaktır’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Pirahmet Köyü Derneği’nden MHP Körfez’e Ziyaret
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “KO-MEK’in Ortak Teması Mutluluk ve Üretkenliktir”
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 46 Yıllık Eğitim Emekçisine Veda
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Vatandaşın En Acılı Gününde Yanında
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nde Hıdırellez Coşkusu Seka’yı Sardı
GÜNDEM
149 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez Teşkilatı Başarılarıyla Örnek Gösteriliyor
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Süt ve Süt Ürünleri Satış Noktaları Açılıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Kültürler Arası Köprüler Kuruluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tesis İhalesi Tamam, İlk Kazma Yakında Vuruluyor