Kategoriler

Meydan

Banka Formlarına Dikkat!

Bankacıların tatlı dille doldurttuğu formlar tüketicilerin başını yakıyor Neyi imzaladığını bilmeyen vatandaş, sonradan gelen borçla şaşırıyor.

Her gün yeni bir gelir kapısı bulan bankalar işi iyice abarttı. Bankaya giden tüketicilere binbir dil dökerek form doldurtan banka çalışanları, bu şekilde tüketicileri borçlandırıyor. Öyle ki, neye imza attığını bilmeyen birçok tüketici, bankaların çıkardığı ağır faturayı cep telefonuna gelen mesajla öğrenince şoke oluyor. Banka görevlisinin ısrarı ile form doldurduğunu söyleyen bir tüketici, bu formun kredi kartı başvurusu olduğunu daha sonra öğrendiğini, gelen kartları almadan geri gönderdiğini, ancak yine de borçlu çıktığını söylüyor. 

OLMAYAN KARTA 214 TL BORÇ 
"Kartı her defasında imzalamayıp iade ettim" diyen tüketici, cep telefonuna 214.29 lira borçlu olduğu mesajı gelmesiyle şaşkına döndüğünü belirtiyor. Bu tüketici kullanmadığı karta nasıl borç geldiğini merak ederken, bir başkası da maaş kartı çıkartmak isterken kredi kartı aldığını belirtip şunları söylüyor: "Maaş kartı için imzalattıkları sözleşmede kredi kartı başvuru formunu da doldurtmuşlar. 'İstemiyorum' dediğim halde banka görevlileri 'Siz imzalayın sonra kapattırırsınız' dedi. Şimdi de kullanmadığım kredi kartına borç gönderdiler." 

FORM İÇİNDE FORM ÇIKTI!
Bankaların oyununa gelen tüketicilerden bir tanesi yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Annemin yaptığı kredi başvurusunda, onay için alınan imzalarda, kredi kartı başvuru formunun da imzalanması gerektiğini söylemişler. Annem banka çalışanının uzattığı formu zorunlu sanıp doldurmuş. Gelen kart hiç kullanıma açılmamıştır. Fakat karta ait 44.47 TL borç ekstresi gönderilmiştir. Siz siz olun bankada size uzatılan hiçbir formu doldurmayın." 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
332 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor