Kategoriler

Meydan

PERŞEMBE PAZARI BAYRAMA KADAR AÇIK

İzmit Belediyesi ve Perşembe Pazarı esnafının arasındaki pazar açma sorunu belediyenin ılımlı girişimleri sonucu son buldu. Pazar alanına gelen ve izinsiz olarak tezgah açmaya çalışan esnafa izin vermeyen belediye yetkilileri, Pazarcılar Odası tarafından bu sabah yapılan resmi müracatı değerlendirdi ve tezgah açmaya izin verdi.

TALEP OLMADIĞI İÇİN İZİN VERMEDİK

 

Perşembe Pazarı alanına giden ve pazarcılarla konu hakkında görüşen İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar ve Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, Pazarcılar Odası’ndan gelen resmi talebe olumlu yanıt verdiklerini bildirdi.

 

Pazarın açılmasına izin vereceklerini ifade eden Acar “ İzmit Belediyesi olarak bizim sizlerle herhangi bir sorunumuz olmadı, olamaz. Bizlerin amacı sizlerin tertip ve düzen içerisinde  işlerinizi sürdürmeniz. Eğer daha öncesinde resmi olarak pazar açma talebiniz olsaydı bu sorunu hiç yaşamayacaktık. Gördüğünüz üzere Pazarcılar Odası resmi yazı yazdı ve bizde hemen yanıt verdik. Pazarcılar olarak bu işleyiş kurallarına dikkat etmelisiniz” dedi.

 

Pazarcıları sistemin işleyişi hakkında bilgilendiren Acar bayram nedeniyle kurulacak ve iki gün boyunca açık kalacak olan pazarda sadece tuhafiye tezgahları hizmet vereceğini bildirdi.

 

KURALLARA UYUN

 

Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar’ın da aralarında bulunduğu pazarcılara sadece kapalı olan bölümde ve kurallara uygun olarak tezgah kurulmasını bildiren yetkililer araçların park yerinden, tavır ve davranışlarınıza kadar her konuda kurallara uygun davranın uyarısı yapıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri