Kategoriler

Meydan

Eryılmaz, trafik ve otopark Sorununu dile getirdi

MHP Kocaeli Büyükşehir Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Vahit Eryılmaz, çeşitli konuları gündeme getirdiği önergelerinde Körfez lçe’de ki trafik ve otopark sorununa el attı.


Eryılmaz verdiği önergelerinde; Körfez’de otopark sorununun had safhaya ulaştığını ve bunun için kullanılacak mevcut alanların da boşa harcandığını söyledi. Eryılmaz önergesinde, ‘’Tütünçiftlik viyadük altının doğu tarafı ücretli otopark olarak kiraya verilmiş, batı tarafı ise bir seramik firmasının deposu yapılmıştır. Otopark yapmaya uygun olan bu alanlar böylece kullanılamaz hale gelmiştir. Bir başka alan olan dere üstü ise AVM’ye otopark alanı olarak tahsisi edilmiştir. Viyadük altında ki depo olarak kullanılan alanların vatandaşlarımızın kullanımına açılmasının uygun olacağını düşünüyorum. Öte yandan Yeni Yalı Mahallesi ile Barbaros Mahallesi’ni bir birine bağlayan Kahveler Durağındaki üst geçit için mahkeme yıkım kararı almıştır. Burasının yıkılması halinde vatandaşlar yolu karşıdan karşıya geçmek isterken hayatlarını kaybedebilirler. Bu tür üzücü olayları yaşamadan önlem alınmalı ve üst geçit yıkılacaksa önceden bir alt geçit yapılmalıdır. Yine, yalnızca üst geçidin ayakları kaldırılacak ve yeri değişecekse, yaşlı ve hasta vatandaşlar düşünülerek buraya bir asansör konulması uygun olacaktır’’ dedi.

Eryılmaz, unutulan bir tabela hakkında da uyarıda bulunarak, ‘’İzmit Turgut Mahallesi’nde olan huzur evi Otogar karşısında Şehit Ender Sokak’ta eski adı Leyla Hanım Kız Yurdu olan binaya taşınmıştır. Heykel çıkışındaki tabelada halen daha Huzur Evi eski yerinde gözükmektedir. Bu tabelanın kaldırılarak, Kandıra yolundaki Otogar ışıklarda Şehit Ender Sokağı’ gösterir şekilde asılması, gelen misafirler açısından uygun olacaktır’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”