Kategoriler

Meydan

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NUN BAYRAM MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla, hemşerilerinin ve bütün İslâm Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı

 Ramazan Bayramı mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; “Ramazan Bayramı’nı, dost ve akrabalarımızla yakınlığımızı hatırlamak, perçinlemek için fırsat bilmeliyiz. Bayramlar sıla-i rahim yapıp akrabalarımızı ziyaret ettiğimiz, küskünlerin barıştığı, anne-babalarımızla, kardeşlerimizle dost ve akrabalarımızla kaynaştığımız müstesna günlerdir. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve gönülleri fethetmeliyiz” dedi.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRELİM

Başkan Karaosmanoğlu mesajında devamla, “Üç günlük dünyaya beş günlük prim veremeyiz. Selâmlaşacağız, hasbıhal edeceğiz, kucaklaşacağız. İncecik, zarif Ramazan hilâli nurdan bir tebessüm gibi hepimizin üzerine doğuyor. İşte o hilâl gibi, biz de birbirimize içtenlikle gülümseyeceğiz. Adil, şefkatli olacağız…

Sevgili hemşerilerim, Ramazan boyunca olduğu gibi Ramazan’dan sonra da fakirleri unutmayalım, Onların sofralarına konuk olalım, onları da sofralarımızda konuk edelim, yardım sadece Ramazan ayına mahsus bir haslet değildir. Yıl boyunca ihtiyaç sahiplerini sevindirelim.

 

KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞALIM

Bugün dünyanın dört bir yanında acı çeken, zulüm gören din kardeşlerimiz başta olmak üzere, bütün insanlığın, Mübarek Ramazan Bayramı hürmetine kalbi ferah, gönlü şen, yuvası huzurlu olsun diye dualar ediyoruz…Allah, bizlere, birlikte nice Ramazanlar, Bayramlar görmeyi nasip etsin… Kent Bayramlaşması’nda buluşmak dileklerimle, Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 2 OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 YARALI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
36 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı