Kategoriler

Meydan

Yılın Sporcusu; Şevval Yarar

Son yıllarda kentimizde yetişen en başarılı sporculardan biri olan Şevval Yarar, taekvan-do poomse dalında dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

  Aynı şampiyonada bir de bronz madalya kazanan Şevval, geçtiğimiz ay Yunanistan’da düzenlenen Dünya 1. Sahil Poomse Şampiyonası’nda ikincilik aldı. Başarıları bununla da sınırlı kalmayan başarılı sporcumuz, aynı ülkedeki Avrupa Taekvan-Do Poomse Şampiyonası’nı altın madalya ile tamamladı.

 KÖRFEZ’İN SPORCUSU

Kocaeli Gazetesi tarafından düzenlenen Doruktakiler 2016 değerlendirmelerinde ‘Yılın Sporcusu’ dalında aday gösterilen ve Körfez Belediyesi Akademi Spor Kulübü sporcusu olan Şevval Yarar, Büyük Jüri üyeleri tarafından en fazla oyu alarak büyük bir başarıya daha imza attı. 2016 yılında Kocaeli’nde ‘Yılın Sporcusu’ seçilen Şevval, önceki gün Başiskele Wellborn Otel’de düzenlenen törende ödülünü aldı.

 BENİ BU GÜNLERE GETİRDİ

Körfez’in şampiyonu olarak tanınan ve Doruktakiler 2016’da ‘Yılın Sporcusu’ olma başarısı gösteren Şevval Yarar, ödülünü KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen’in elinden aldı. Törende bir de konuşma yapan başarılı sporcumuz, “Burada bulunmaktan ve bu değerli ödülü almaktan dolayı son derece mutluyum. Başta beni bu günlere getiren hocam Aşkın Kahveci olmak üzere, aileme, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a, kulübüm Körfez Belediyesi Spor Akademisi’ne ve sporcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kocaeli Gazetesi’nin kuruluşunun 43. yılını tebrik ediyorum” dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu