Kategoriler

Meydan

EMLAK VERGİSİNİ ÖDEMEK İÇİN SON GÜNÜ BEKLEMEYİN

2017 yılına ait Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin 31 Mayıs Çarşamba gününe kadar ödenmesi gerektiği kaydedildi.

   

 İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, mükelleflerden vergilerini ödemek için son günü beklememeleri istendi. Açıklamada, vatandaşların vergilerini İzmit Belediyesi merkezi binası Belsa 3. Kattaki Gelir Birimine, İzmit Kaymakamlıktaki vezneye, Bekirdere Üçyol’daki Mevlana Kültür Merkezine, Alikahya, Kuruçeşme ve Akmeşe’deki belediye birimlerine yatırabilecekleri gibi Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN nolu hesaba, Halkbank ve Denizbank’ın bütün şubelerine ve  111297 nolu posta çeki hesabına da yatırabilecekleri ifade edildi.

Mükellefler, emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerini İzmit Belediyesi’nin resmi internet sitesi www. İzmit.bel.tr. adresinden de kredi kartıyla ödeyebiliyorlar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Tarçın Kafe Açılış İçin Gün Sayıyor
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Hemşeri Dernekleri Turnuvasının Şampiyonu: Kocaeli Erzurumlular Derneği
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfezliler En İyi Dereceleri Yüzerek Şampiyon Oldular
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in Gözü ve Kulağı Sahada  
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Kadir Miraç Göker Futbol Turnuvası, Körfez’de Başladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Darıca Millet Bahçesi’nde Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Kur’an-I Kerim’in Rehberliğine Muhtacız”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nden Çocuklara Çevre Bilinci Eğitimi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Sokağa İniyor! “Derdin Derdimiz, Türkiye Hepimizin”
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yaşadığı Acıyı Şiire Dönüştürdü, Duygularını Dizelere Nakşetti