Kategoriler

Meydan

Danıştay itirazı red etti

Körfez Tütünçiftlik Yeni yalı Mahallesi’nde yer alan ve iki mahalleyi bağlayan üst geçidin yıkımının durdurulması için yapılan itiraz red edildi.

Alınan bilgilere göre, mahkeme tarafından alınan yıkım kararının uygulanmaması için Danıştay’a, üst geçidin gerekliliği, çevrede oturan insanları rahatsız etmemesi için önlemler alındığı ve üzerinin kapatıldığı belgelenip, yazılarak hazırlanan dosya ile geçtiğimiz ay itiraz edildi. Yıkımın durması için yapılan bu girişim, Danıştay’ın itirazı reddetmesiyle hayal kırıklığına uğradı.

Alınan şok haber üzerine mahalle sakinleri ve Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, yeniden bir dosya hazırlamaya başladılar. İçinde çok sayıda imzanın da bulunduğu dosyanın ilgili yerlere hatta Cumhurbaşkanına kadar çıkartılacağı belirtiliyor. Adeta çözüşüz sorun haline gelen üst geçidin yıkımı, eğer aksi bir sonuç çıkmazsa uygulanacak ve D-100 Karayolu üzerinden geçişi sağlayan köprü ortadan kalkacak.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Pirahmet Köyü Derneği’nden MHP Körfez’e Ziyaret
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “KO-MEK’in Ortak Teması Mutluluk ve Üretkenliktir”
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 46 Yıllık Eğitim Emekçisine Veda
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Vatandaşın En Acılı Gününde Yanında
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nde Hıdırellez Coşkusu Seka’yı Sardı
GÜNDEM
150 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez Teşkilatı Başarılarıyla Örnek Gösteriliyor
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Süt ve Süt Ürünleri Satış Noktaları Açılıyor